• +45 24692311
  • hirtshalsmusikforening@gmail.com

Om Musik Under Trappen (festival)

Hver sommer holder vi fra slutningen af uge 29 til og med fredag i uge 30 Musik Under Trappen i Hirtshals. Første gang dette arrangement løb af staben var i 1999, og vi kan her i 2023 bryste os af, at arrangementet løber af staben for 23. gang.

Konceptet for Musik Under Trappen har altid været at tilbyde gode musikoplevelser med fri entré – og igennem en kombination af mere eller mindre kendte navne, at skabe plads til dem der ikke er så kendte igen, og også til dem der næsten lige har fået dannet et orkester.

Arrangementet har kun kunnet lade sig gøre på grund af en utroligt stor opbakning fra det lokale handelsliv, de lokale foreninger og frivillige, og ikke mindst de utroligt mange gæster fra nær og fjern som har besøgt Musik Under Trappen. Det er efterhånden blevet en fast tradition for mange, at deres sommerferie skal tilbringes heroppe netop for at kunne deltage i festivallen.

Alle musikere – udover vores onsdags-hovednavne – har altid spillet uden at få andet for det end en øl og et par pølser fra grillen omme back-stage. Det er bestemt ikke D’angleterre, de kommer ind på.

Men alle bakker gladeligt op, fordi de ved, at vi netop bruger Musik Under Trappen til at skabe et overskud, som vi bruger til blandt andet øvelokalerne i Den Svenske Sømandskirke, til løbende igennem året at arrangere koncerter i byen, og til igennem årene fortsat at forsøge at forbedre arrangementet.

Til sommer gør vi det som sagt for 23. gang

7 dage, 27 koncerter – og alle med fri entré.

23 år med masser af musik, masser af god stemning og masser af glade gæster – og det kan næsten ikke ses, at nogle af os er blevet lidt ældre med årene. 😉

Se sommerens program her: LINK