• +45 24692311
  • hirtshalsmusikforening@gmail.com

Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af syv-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager her i foråret på en intim trio-tour rundt i landet med et til anledningen nedbarberet setup. Til gengæld bliver der ikke skruet ned for hverken gode sange, hygge og nærvær, eller for skæve anekdoter og ditto smil.

Jonah Blacksmith har de seneste år manifesteret sig, som et af de allerbedste live-acts herhjemme, og publikums-skaren vokser dagligt. Blandingen af den Thy’ske lune og humor, krydret med fantastiske sange, håndspillede instrumenter og international lyd – klinger godt hos det danske musikpublikum.

Hvor end scenen er i Vancouver eller i Hirtshals fornægter det Thy’ske ophav sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby. Her dannede diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen den musikalske ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Sangene fra bandets albums tager ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

På scenen i trio-format er:

Simon Alstrup: Vokal / Guitar
Thomas Alstrup: Diverse instrumenter
Jon Kjeldsen: Banjo m.m.

Bemærk ny dato – din gamle billet gælder til den nye koncert.

Torsdag 6. maj. 2021 – kl. 20.00  Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej, 9850 Hirtshals

 

Køb billet her