JONAH BLACKSMITH SOLO

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af syv-mands-ensemblet Jonah Blacksmith kommer i maj måned en tur forbi Hirtshals i en intim trio opsætning. Der bliver ikke skruet ned for hverken gode sange, hygge og nærvær, eller for skæve anekdoter og ditto smil.

Vi har tidligere haft besøg af denne trio, og det blev en fantastisk aften, som vi i vores forening længe har haft lyst til at gentage. Det sker Lørdag 9 maj, på Nordsøen Oceanarium. Der er mulighed for spisning fra kl. 18.00.

Lørdag 9. maj kl. 20.00 Køb billet her.

Nordsøen Oceanarium, willemoesvej – 9850 Hirtshals

Wafande m/band

AFLYST AFLYST AFLYST AFLYST AFLYST

Koncerten er desværre aflyst af bandet.

Hvis du har købt billet bliver du kontaktet af Hirtshals Musikforening.

Madsen, From, Møller

Traditioner skal holdes vedlige – og det gør vi så…..Johnny Madsen er igen tilbage i Hirtshals med sine forrygende “partners-in-crime” på scenen: Knud Møller: Guitar og Henrik From: Trommer. Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Nordsøen Oceanarium, Hirtshals

fre 02 okt 2020 20:00

UDSOLGT UDSOLGT

Om Musik Under Trappen

Musik Under Trappen er en forening drevet af frivillige, som alle ønsker at skabe gode kulturoplevelser i vores lille del af landet.

Siden 1999 har vi hver sommer arrangeret Musik Under Trappen i Hirtshals – fra fredag i uge 29 til fredag i uge 30 byder vi i løbet af de 8 dage velkommen til 30 bands, hvor du som gæst hver aften har fri entré.

Derudover arrangerer vi i løbet af året koncerter og andre arrangementer, som du kan læse mere om herinde.

LEVENDE MUSIK GØR MENNESKER LEVENDE